• 6Lilian in haar nieuwsbrief Jij bent een Wonder, over ons: (…) “op maandag, is het interview met Nathan en Chandra: ‘God is Liefde’. Dat weet ik ook wel, maar hoe pas je dat in het dagelijkse leven toe? Als een thema bij mij speelt, wordt dat altijd zichtbaar tijdens een gesprek en ook nu weer. Hoe moet je dat praktisch toepassen? Het antwoord is ontnuchterend: gewoon met je gezonde verstand. Je bent geen deurmat waar welkom op staat. Jezus was ook een rebel. Liefde is niet iets zoetsappigs, maar is wel een onmisbaar kompas in de turbulentie van het leven. Het is precies wat ik nog nodig had om te horen. De liefde heeft altijd het laatste woord. Liefde heeft te maken met heel zijn, het is niet romantisch.”
 • Rink uit Haarlem: Een open en eerlijk boek, vol met liefde. Een aanrader.
 • Caroline uit Amsterdam: Puur en zonder omslachtigheden: Toen ik jullie interview had beluisterd, wekte het mijn interesse om het boek te lezen.
 • ‘Lilian Ferru in gesprek met voormalig Veronica DJ Patrick Kicken.’…
  De interviewster Lilian stelt op een gegeven moment de vraag aan Patrick: ‘Wat was voor jou het allermooiste gesprek wat je ooit hebt gevoerd? Wat het meeste indruk op je heeft gemaakt?’… Zijn antwoord verraste ons 🙂 – Zie en luister voor jezelf, dit zeer relaxte, onderhoudende en inspirerende interview:
  https://youtu.be/T9aBrygzIs4
 • Miranda uit Haarlem, over ons interview: Helder en duidelijk!
 • Wim uit Bloemendaal:  Het is goed leesbaar, raakt de kern van alles. Bevat mooie gedachten. Jullie geven een levenswijze weer waarin ik mezelf kan herkennen. … Ik heb het in 1x uitgelezen.
 • Patrick Kicken (interviewde o.a.: Eckhart Tolle, Jeff Foster, Byron Katie, Jan van Delden, Isaac Shapiro, Jan Geurtz, Lenny Kuhr, Philip Renard, Gangaji, Tijn Touber,…) had een gesprek met ons over het boek en reageerde later hierover ook nog op zijn blog:
  (…) ‘Tijd om eens een uurtje met hun in gesprek te gaan over waarom God Liefde is, wat ze ermee bedoelen en wat ik eraan heb in het dagelijkse leven.’ (…): Lees hier verder: https://doorzie.wordpress.com/2017/08/14/die-jezus-was-zo-gek-nog-niet/